Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето какво гадже сте според зодията (ЗА ЖЕНИ) _ част 2

24 ноември 2021, 15:30 часа

Когато става въпрос за нови връзки, в началото всички искат да разберат повече за човека, с когото се обвързват. Астрологията може да ни каже много по този въпрос. Ако сте мъж и искате да разберете нещо повече за новата си приятелка, или сте жена и се интересувате от чертите на своята зодия, ето какво трябва да знаете за различните зодии като приятелки.

Везни

Силната приятелка. Вашите социални умения са несравними и вие сте топли и любвеобилни към всеки, когото срещнете – печелите ги навсякъде. Везните е момичето, което мъжът ще търси, когато иска партньор в своите амбициозни планове, защото знае какъв ценен актив може да бъде тя, ако се сближи с правилните хора.

Скорпион

Секси приятелката. Никой не прави секс като Скорпион, дори може да е твърде много за един човек. Тъй като Скорпионите са чувствени, интензивни и уверени, те са незабравими любовници. За тях всяка връзка се върти около забавната игра на сексуалността.

Стрелец

Забавната приятелка. Никой не може да ви накара да се смеете като Стрелец. Те ще се справят във всяка ситуация. Те правят живота по-добър, защото никога не приемат нищо твърде сериозно, включително връзката ви с тях. Момичето Стрелец ще бъде с вас и в добро и в лошо и ще накара всичко да изглежда като забавно приключение.

Козирог

Старомодната приятелка. Жените Козирог могат да се считат за „студени“, но това е само защото са твърде зрели в сравнение с повечето съвременни жени. Те са консервативни в добър начин – класни и изискващи уважение, което всеки мъж, който се интересува от тях, трябва да им даде.

Водолей

Харизматичната приятелка. Вие сте изпълнени със страст и достатъчно харизма, за да убедите всеки да бъде също толкова страстен за вашата кауза, колкото и вие. Когато причината е връзка, вие показвате на партньора си свят от възможности за това какво можете да правите двамата заедно. Може да сте обичани или мразени, но е много рядко някой да се чувства безразличен към вас.

Риби

Старомодната приятелка. Вие сте ренесансова жена, която цени класиката: добра храна, добри книги, красиво изкуство и интелигентен разговор. Склонни сте да привличате по-възрастни мъже именно заради зрелостта във вас. Имате нужда от някого, който знае, че в живота има нещо повече от спорт или видеоигри.

 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес