Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето какво гадже сте според зодията (ЗА ЖЕНИ) _ част 1

24 ноември 2021, 15:00 часа

Когато става въпрос за нови връзки, в началото всички искат да разберат повече за човека, с когото се обвързват. Астрологията може да ни каже много по този въпрос. Ако сте мъж и искате да разберете нещо повече за новата си приятелка, или сте жена и се интересувате от чертите на своята зодия, ето какво трябва да знаете за различните зодии като приятелки.

Овен

Приключенската приятелка. Вие сте активната, безстрашна приятелка, която винаги ще дойде малко в повече за мъжа, който обича да си стои вкъщи. Не сте глупави да се втурнете в любовта, но и не се страхувате от нея. След като решите, че харесвате някого, не виждате причина да се смущавате – готови сте да продължите с него с пълна скорост.

Телец

Трудната за впечатляване приятелка. Най-привлекателният човек в света не можеше да накара Телец да се отвори веднага. Не правите връзки за една нощ - не защото не цените добрия секс, а защото предпочитате да прекарвате време със себе си или с вътрешния си кръг. Не сте готови да губите време и уязвимост за някой, който не се е доказал пред вас.

Близнаци

Страстната приятелка. Хората ви гледат учудено, защото успявате да се вълнувате толкова много от много неща. Вие създавате живот с партньора си, в който никога няма скучен момент и нито една седмица с вас не е абсолютно същата.

Рак

Любящата, подкрепяща приятелка. Никой не знае какво е да изпитваш дълбока, безусловна любов, докато не бъде обичан от жена Рак. Полагате усилия всеки ден, за да сте сигурни, че партньорът ви се чувства обичан и подкрепян от вас. Трудно им е да преминат към следващата си връзка, защото са били разглезени от това колко добре ги карате да се чувстват.

Лъв

Бляскавата приятелка. Тъй като обичате положителното усещане да изглеждате и да сте желани, вие създавате навик да бъдете такива през цялото време. Вие сте от типа момичета, към които хората винаги са любопитни, защото изглеждат толкова интересни. На среща винаги ще се чувствате като вътрешен човек в ексклузивен клуб.

Дева

Гаджето - партньор. Когато някой започне сериозно да мисли с кого иска да остарее, си представя Дева. Една Дева има пълен контрол над живота си. Те имат добра работа, страхотни са с парите, не са драматични - и са човекът, към когото всеки се обръща, когато има проблем.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес