Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Две луни в небето: Какво означава и как да използваме времето, за да привлечем успех

02 октомври 2024, 07:35 часа

От 29 септември в небето се появи нещо невероятно - астероид, който прилича на Луната. Такова зрелище не само привлича вниманието на астрономите, но и става повод за дискусия сред астролозите и екстрасенсите. През този период – от 29 септември до 25 ноември – енергиите на небесните тела ще бъдат особено силни и това разкрива пред нас нови възможности за духовна работа и привличане на успеха в живота ни. Нека да разберем как това астрономическо явление може да повлияе на знаците на зодиака и какъв ритуал трябва да се извърши, за да се използва пълноценно силата на двете луни.

Още: Земята съвсем скоро ще си има втора Луна

Какво означават две луни от астрологична гледна точка?

„Втората луна“ в небето символизира прехода, укрепване на интуицията и отваряне на нови възможности. Астролозите смятат, че по това време можете да очаквате емоционални изблици и неочаквани събития, които ще доведат до важни промени в живота. Появата на второ небесно тяло ще бъде като намек от Вселената: нещо старо си отива и нещо ново е на път да влезе в нашата реалност.

Още: По новолуние: Кои зодии ще се чувстват като паднали от Луната

Ритуал за привличане на успех в периода на две луни

Астролозите препоръчват провеждането на специален ритуал за успех, който може да се изпълнява от 29 септември до 25 ноември. Този ритуал ще ви помогне да се настроите към енергиите на двете луни и да привлечете положителни промени в живота си. Ето какво ще ви трябва:

Още: Какво показва пълнолунието в деня на раждане?

  • празен лист хартия
  • черна гел химикалка
  • прозрачна купа с вода

Изберете тихо място, където никой не може да ви разсейва. Отпуснете се и помислете какво искате да привлечете в живота си. Запишете желанието си на лист хартия, като използвате сегашно време, сякаш вече се е случило. Например: „Радвам се на успех в новата си кариера.“

Поставете написаното желание на перваза на прозореца, така че да бъде осветено от лунна светлина. Важно: светлината на Луната трябва да изпълни хартията със своята енергия. Поставете прозрачна купа с вода върху листа. Водата е проводник, който ще помогне на вашите желания да се заредят със силите на нощното небе.

Още: Защо не трябва да гледате пълнолунието, заваряването, погребенията и още неща

Фокусирайте се върху желанието си. Затворете очи и се обърнете към Луната. Кажете: „Луна, велика и мъдра, моля за твоята помощ. Изпълни желанието ми с твоята енергия и му помогни да се прояви в живота ми.“

Оставете желанието си и купата с вода под лунната светлина цяла нощ. На следващата сутрин, след като вземете листа и водата, благодарете на Луната за подкрепата. Можете да пиете водата или да измиете лицето си с нея, като си представяте как енергията на желанието се движи във вас.

Повторете този ритуал в продължение на два лунни цикъла (от 29 септември до 25 ноември), като всеки път се фокусирате върху желанието си и го подсилвате с енергията на Луната.

Този период ще бъде реален шанс за всички зодии да променят живота си към по-добро. Астролозите съветват да не пропускате възможностите, които се откриват благодарение на уникално небесно явление.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес