Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дребните мъжки жестове, по които жените полудяват от кеф

24 декември 2022, 14:33 часа

В наши дни много малко дами могат да се похвалят с кавалерско отношение от страна на мъжкия пол. Всъщност, тенденцията дори сочи, че жените се държат по-мъжки от днешните мъже. Забравили сме малките жестове, за джентълменските постъпки, за актовете на уважение към жените. А всяка една бленува за тези малки, но значими постъпки. 

В следващите редове ще видим какво сочат статистиките относно това кои мъжки действия карат жените да се разтапят:

Отваря ви вратата

Не коства нищо на мъжа да задържи вратата за дамата, а в нейните очи това наистина е един джентълменски акт на уважение. Ако отвори вратата на колата за половинката си, показва загриженост и желание да я впечатли.

Жестовете, с които можете да си навлечете неприятности по света

Оставя последното парченце за вас

Ако хапвате нещо заедно и той се погрижи последното парченце да остане за вас, то знайте, че има истински чувства към вас. А и никоя жена няма да остави този жест незабелязан и неоценен.

Интересува се от семейството ви

Ако започне да ви разпитва за семейството ви, за детството ви и иска да се запознае с тях - то той има сериозни намерения към вас. А жената се влюбва отново в своята половинка, когато види как той се държи със семейството й.

Запознава ви с приятелите си

Определено това също е зелена светлина за вас, дами. Когато мъжът е готов да запознае момичето с приятелите си, значи наистина държи на нея и гледа сериозно на връзката си. А и истинският кавалер не би държал дълго приятелката си в сянка.

8 жеста, издаващи лъжата

Прави ви малки подаръци

Малките и неочаквани подаръци са всъщност най-милият жест, който можете да направите, за да зарадвате своята дама. Цвете, любовно писмо или шоколад направо ще разтопят жената на мечтите ви.

Застава на ваша страна

Преминаваме към по-сериозните и значими жестове, които мъжете правят за дамите на сърцето си. Мъжът не се притеснява да се противопостави на приятелите си, за да защити своята половинка.

Целува ви по челото

Целувката по челото е от този тип целувки, за които всяка жена си мечтае. И повечето от нас знаят, че когато се стигне дотам, то мъжът вече със сигурност е неин.

Жестове с ръце, които ви карат да изглеждате доста по-интелигентни

Помага ви в домакинската работа

Или по-просто казано - мъж мечта. Не се притеснява да ви замести в измиването на чинии, пускането на пералня или подреждането вкъщи. За него е много по-важно вие да си починете. 

Помага ви за палтото

Разбира се, всяка от нас може да се облече сама, но прави особено впечатление, когато мъжът предложи помощта си и задържи палтото за вас. 

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес