Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 14 юни

13 юни 2016, 20:57 часа

Овен

През този ден се опитайте да прекарате повече време в слушането на музика. Не се колебайте да се докоснете до нов стил музика. Освен това никога не е късно да се запишете да изучавате инструмент, независимо от това на колко години сте.

Телец

Навън може да е сумрачно и дъждовно, но в душата ви грее слънце. Днес ще огрявате всичко около себе си с присъствието си. Вечерта посветете на занимания с изкуство. Изпълнете мечтата си да нарисувате картина или да създадете бижу.

Близнаци

Днес е добре да не летите много високо в облаците. Реалният ви поглед за нещата е много важен за финансовото ви състояние в бъдещите седмици. Опитайте се да се въздържате от голяма покупка. В противен случай лятната ви ваканция може да се окаже застрашена.

Рак

Днес е ден, в който децата и семейството трябва да са на първо място за вас. Работата е важна, но е необходимо да намерите баланса между нея и времето, което отделяте за близките ви у дома. Децата растат така бързо!

Лъв

Днес помислете с какво може да освежите имиджа си. Повече цвят и свобода няма да ви навредят. Помислете и за акцентите в облеклото ви като чанти, шапки и шалове. Понякога те дават неповторим акцент в стила.

Дева

В този момент около вас се случват събития, които рискувате да пропуснете, тъй като сте прекалено вглъбени в себе си. Отърсете се и вземете участие в случващото се. Важно е да бъдете част от екипа точно сега.

Везни

Днес е добре да бъдете по-умерени в поведението си. Без да знаете ще се срещнете с важен който е с доста консервативен. Ще може да бъдете себе си, но трябва да изчакате да мине малко време.

Скорпион

Този вторник се пазете от тези, които заявяват, че ви харесват. По принцип това не се казва, а се показва, така че не вярвайте на думите, а на делата и на погледите, които случайно улавяте.

Стрелец

Успехът ви днес ще се корени в критичното отношение към самите себе си. Подобно поведение ще предизвика респект у другите. Не се срамувайте да признаете грешките си. Така ще дадете полезен пример и на останалите.

Козирог

Имате едно статукво, което може би е омръзнало. Това обаче не означава, че то е престанало да работи. Най-доброто, което може да направите е да надграждате, когато сте уверени, че то работи безотказно.

Водолей

Отметнали сте едно доста тежко задължение и имате пълното право да празнувате. Съвсем скоро обаче набележете следващият връх за покоряване. Силата ви не бива да закърнява, а човек много лесно забравя добрите навици.

Риби

Важното е, че действате, дори да е малко хаотично. В търсене сте и не знаете посоката, затова няма нищо лошо да опитвате различни пътища. Заекът все от някъде ще изскочи, важното е да не губите надежда.

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес