Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 11 септември

10 септември 2016, 21:36 часа

Овен

Тази неделя обърнете внимание на големите неща. Ако не може да вземете участие просто наблюдавайте отстрани. Няма нищо лошо в това да попитате как може да се включите в благородната инициатива.

Телец

Само със слушане няма да стане. Вече сте готови да направите следващата крачка в начинанието си. Трябва ви само малко повече кураж. Способностите и ресурсите ги имате.

Близнаци

Тази неделя не си позволявайте прекалено отпускане. Може да пропуснете знак или сигнал, който чакате толкова отдавна, че сте загубили надежда, че може да получите. Днес е денят.

Рак

Денят обещава ново познанство. Някои от вас може да се докоснат до нова дейност, която да влезе в сърцето ви и да се превърне във ваше любимо занимание.

Лъв

Денят може да започне със спомен за лош сън, който сте сънували. Ако неприятното чувство не си тръгва може да се опитате да се сетите за недовършена работа, която е останала или неспазено обещание. Поправете нещата.

Дева

Денят обещава много усмивки и забавления с ваши приятели. Съществува риск да се разприказвате за себе си и да разкриете прекалено много от чувствата си. Може би по-късно ще съжалявате.

Везни

През този ден отделете повече време в съзерцание. Може да посетите изложба или просто да се разходите из природата и да се опитате да запечатате красивите моменти в съзнанието си за по-дълго време.

Скорпион

Сега не е моментът за признания. Това, което ви мъчи е ваше творение и само вие самите може да се справите с него. Не си избирайте виновник. Това няма да ви накара да се почувствате по-добре.

Стрелец

Днес може да получите писмо, което да ви развълнува. Опитайте се да не реагирате веднага, но и не го оставайте дълго време без отговор. Бъдете на ниво при подбора на думи и внимавайте да не объркате на кого го изпращате.

Козирог

В момента на пътя ви има толкова много неща, че се чудите откъде да започнете. Правилният отговор е - едно по едно. Започнете от най-неприятното, за да остане по-бързо зад гърба ви.

Водолей

През този ден може да откриете нова и изключително приятна за вас дейност. Ако е свързана с физическа активност внимавайте да не се претоварите. Слушайте внимателно инструкциите и спазвайте правилата.

Риби

Денят ще ви завари със списък от задачи, които трябва да изпълните. Това е положението. Пускайте музика, запретвайте ръкави и не се помайвайте. Всяко забавяне ще струпа още работа.

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес