Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джордж Р.Р. Мартин предлага да ви „убие”

06 юни 2014, 12:09 часа

Внимание, внимание. Авторът на епичната поредица „Песен за огън и лед” (A Song of Ice and Fire) Джордж Р.Р. Мартин (George R.R. Martin) предлага да ви убие, или поне вашата литературна версия. Цената?! 20 хил. долара.

Наградата ще отиде при най-големия дарител в кампанията за набиране на средства за убежището за вълци и кучета в американския щат Ню Мексико. Той се подкрепя от автора и неговата съпрурга. Проста проверка показва, че кампанията е повече от успешна – само за един ден тя е успяла да събере 121 хил. от необходимата сума от 200 хил. долара.

Победителят ще може да избере своя образ във фантастичния свят на поредицата и в последствие да срещне смъртта си. Дори по начин, който прави Червената сватба да изглежда като нещо всекидневно.

Дори да нямате 20 хил. долара под ръка, спокойно. Всеки, който дари каквато и да е сума, може да спечели някаква награда. Например срещу 15 хил. долара може да закусвате заедно с автора, срещу 7500 долара – получавате шапка, носена от Джордж. Р.Р Мартин и тн.

Повече за инициативата може да намерите тук.

 

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес