Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дами, бягайте надалеч от мъжете с тези имена! Те ще влязат под кожата ви...

05 декември 2022, 12:45 часа

Смята се, че женската интуиция няма равна и рядко греши, особено щом става въпрос за отсрещния пол. Има някои представители от мъжете обаче, които могат да надхитрят и да се скрият и от най-умелата жена и целенасочено или не да подхлъзнат всяка дама, получавайки каквото искат и бъдейки по-хитри от всеки друг.

3 мъжките имена, които носят негативна енергия

Алексей

Алексей се смята за щастлив човек, роден с късмет, като той самият не е способен да обясни неочакваните си успехи. Той обаче притежава страшна интуиция, която му помага във всяка цел и изпълнява своите планове с лекота и вътрешни насоки.

Успява в бизнеса, спорта, любовта и т.н., непоклатим и воден от вътрешния си компас.

Александър

Лаконичен и мистериозен, той е с много фина инутиция, която го превежда и през най-трудните моменти, без почти никакви щети. Той е с шантав характер, но винаги успява. Въпреки често рационалния си ум, някак винаги се поддава на интуицията си, явно по-силна от него самия и особено в личния си живот, я следва. 

Той дава чувство за сигурност и надеждност в половинката си и показва винаги разбиране, като се привързва бързо и рядко е някой, който ще се поддаде на изкушението да изневерява. 

Евгени

Трудолюбив и бързо привързващ се, Евгени е разбиращ и внимателен и е дори сред своите приятели е известен с чувствителната си натура. 

Той има гъвкав ум и наблюдателност, с които успява да спечели доверието и на най-непознатия човек в стаята. Той е верен, добър събеседник, сериозен и внимателен, като също умее да изразява чувствата си и разбира и от най-тънките намеци.

20-те най-странни мъжки имена в България

Илия/Илиян

Тези имена носят със себе си адски силна интуиция, която върши страхотна работа при най-трудните решения. Това са мъже с остър и аналитичен ум, бързо работещ и правещ го успешен и чаровен.

Те са мъдри дори в избора си на партньор и за него връзката е висша и важна цел. Изтънчен, внимателен и интелигентен, със своята блестяща интуиция той може да се измъкне и от най-сложната ситуация и дори да направи правилен избор. 

Привързва се бързо към половинката си, а децата му стават първи вечен приоритет щом се появят в живота му. 

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес