Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чаша вода ще изгони лошата енергия от дома ви

10 февруари 2021, 23:35 часа

Лошата енергия може да лиши семейството ви от хармония и щастие. Как да разберете, че в дома ви има негативни вибрации? Според езотериците и екстрасенсите можете да разпознаете наличието на лоша енергия у дома по няколко признака:

1. Често се карате с близките си за дреболии. Изпитвате трудност в създаването на нови приятелства и връзки.

2. Страдате от безсъние и главоболие, без да има видима причина за тях.

3. Губите пари или пък изобщо не можете да си намерите работа.

4. Боледувате често, въпреки че поддържате грижи за здравето си и не се натоварвате.

5. Домашните ви любимци се държат странно (например котката мяука зловещо без причина) и имат разтревожен вид.

6. Чувствате се тъжни и нищо не ви носи удоволствие.

Тези и други причини могат да са показателни, че в дома ви има лоша енергия. За да се избавите от нея, можете да опитате един лесен трик.

В кристална чаша поставете 2 с.л. морска сол. Солта от морето улавя негативното и има пречистващи свойства. Напълнете съда с вода и го сложете в стаята, където според вас се случват най-странните неща у дома. А ако не сте сигурни кое точно помещение да изберете, можете да поставите по една такава чаша със сол и вода във всяка стая. Броят на съдовете не е от голямо значение.

Важното е да ги сложите на място, където другите обитатели на дома няма да ги видят. Така водата трябва да остане едно денонощие. След това надникнете в разтвора и проверете цвета му. Ако сместа е станала тъмна, значи в дома е имало лоша вибрация, която солта е уловила и пречистила.

А ако разтворът е с сравнително светъл, вероятно проблемите ви у дома се дължат на други фактори. Във всеки случай, след като приключите с процедурата, изхвърлете водата в тоалетната. Използваната чаша пък измийте добре и не пийте от нея 1 седмица.

Можете да правите този ритуал профилактично веднъж месечно за здраве и благоденствие в семейството.

Ако по някаква причина не желаете да оставите съд с вода в стаята си, може да използвате и „ пречистващи торбички“ с морска сол. За целта напълнете чорапче със субстанцията и го завържете. Скрийте по една такава своеобразна торбичка във всяка стая. 4 пъти в годината подменяйте с нова сол, а старата изхвърляйте в течаща вода.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес