Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Betano mobile дава достъп до най-горещите футболни събития

02 февруари 2022, 11:04 часа

Футболният сезон вече навлезе в решителна фаза във всички клубни първенства в Европа, а всеки уикенд предлага стотици мачове от различните нива по целия континент. Как можем да следим какво се случва и как да не изпуснем това, което ни интересува, ако няма как да сме пред телевизора в един или друг момент? Налице са адекватни варианти, а опциите на betano mobile за спортни залози и излъчване на живо несъмнено са сред тях.

Новият букмейкър на българския пазар е разработил специално мобилно приложение, което дава възможност както да се правят залози в реално време, така и да се следят събитията, които ни интересуват. За голяма част от футболните първенства в Европа е валидна опцията да се следят чрез пряко предаване в платформата на оператора. За целта трябва да се направи регистрация, да се активира профилът и в него да има внесени средства, които да се използват за поставяне на прогнози.

Къде можем да открием въпросната бетано мобиле апликация? Тя се намира в сайта на букмейкъра, като са налични приложения за двете основни операционни системи при смартфоните - Android и iOS. Свалянето и инсталирането на такива програми е сигурно, само когато се теглят именно от сайта на оператора. При мобилни устройства с Android е необходимо да се даде допълнително разрешение от страна на потребителя, като активирането на софтуера става факт за броени минути. Не е необходимо да имате вече регистриран профил в системата, за да използвате бетано мобиле апликация - профил може да се създаде и през телефона. По-удобно е все пак данните при откриване на акаунт да се въведат през компютър, а след това вече да се вкара в употреба и мобилното приложение.

Изтеглянето на апликацията не е единственият вариант за зареждане на платформата на букмейкъра през смартфон или таблет. Бетано има и отлично работеща мобилна версия, която се отваря през браузъра на устройството, което използваме. Разлики в съдържанието и функциите практически няма, като е въпрос на личен избор към кой вариант ще се насочим.

Как да разберем кои са актуалните събития в момента?

Не е нужно да ровим дълго, тъй като те са изведени на челно място в платформата на букмейкъра. С Бетано мобиле сме наясно за секунди кои мачове се играят в дадения миг, дори и да не сме били наясно с програмата преди това. Можем да селектираме двубоите само от определени първенства, които ни интересуват, за да видим кои от тях се провеждат в дадения момент и кои предстоят в близките часове и дни.

А през телефона можем да управляваме направените вече залози. Достатъчно е да влезем в профила си, за да видим кои от направените прогнози на спортни събития вече са уредени и кои все още са в процес на изясняване на изхода от предвиждането. Функцията кеш-аут е много по-лесна за използване при работа със смартфона, като по този начин бързо можем да решим дали да затворим даден залог или да изчакаме развитието му докрай. През мобилното устройство могат да се внасят и теглят средства, както и да се активират различните бонуси, предлагани от компанията.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес