Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

9 подаръка от любим човек, за които да следите

08 октомври 2022, 20:33 часа

Смъртта на любимия човек със сигурност е едно от най-разтърсващите и трагични събития в живота ни. Мнозина преминали през това твърдят, че скоро след смъртта на любимия си са виждали странни неща на пътя си. Те смятат, че тези неща са знак от покойника, че им прощава грешките, че ги обича и протяга ръка към тях.

В тази статия ще разберете кои са деветте подаръка, които починал любим човек ви изпраща от отвъдното:

1. Пера

Ако вървейки по пътя си забележите перо, което пада към вас, а не виждате птица наоколо, то това е знак от вашия любим, който иска да ви каже, че ви наблюдава и няма да спира да ви подкрепя.

2. Раковини или черупки от миди

Знаете, че ги намираме предимно по пясъка на морския бряг. Ако обаче забележите черупка от мида или раковина на необичайно за тях място знайте, че това е подарък от покойника, с който иска да ви напомни, че все още е с вас.

Какво означава, ако сънуваме починал човек

3. Стотинки

Не случайно съществува израз „пари от небето‘‘. Старо вярване е, че намерената стотинка на пътя е послание от починалия ви близък. Той иска да помните, че сте ценни и обичани.

4. Пеперуди, пчели, морски кончета или колибри

Видите ли пеперуда, пчела, колибри или морско конче, поспрете за миг, поемете дъх и помислете за миговете с любимия човек, който е покойник. Тези малки летящи същества не случайно летят край вас. Те са послание от него, че е с вас в житейския ви път.

5. Сънища

Сънищата с починалите ни близки не са рядкост и най-често са разтърсващи и почти реалистични. Имайте в предвид, че покойниците се появяват в сънищата ни, за да ни дадат съвет или отговор на въпрос, който ни вълнува в този момент.

Възможна ли е комуникация с отвъдното?

6. Числа

Ако често погледа ви се спира на надписи, табели, страници и други, включващи е съдържанието си повтарящи се числа, това е знак, че чрез тези числа починалия се опитва да направи връзка с вас. Какво иска да ви каже ще разберете сами, когато се замислите какво свързва общия ви живот с това число.

7. Музика

Ако често чувате случайно любима песен или мелодия на обичан от вас човек, който си е отишъл от този свят, това е послание, че той иска да ви подари тази песен.

8. Среща

Случвало ли ви се е в тълпа от хора да припознаете в лицето и очите на някой непознат вашият любим човек? После го приближавате и виждате, че не е той. Това е послание от мъртвия, който иска да ви напомни за дните прекарани с вас.

9. Сянка върху снимки

Ако забелязвате някаква сянка която наподобява кръг на снимките ви, а в същото време камерата ви е чиста, не се плашете – починалият ви близък бди нас вас, за да ви предпазва.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес