Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

9 женски имена, които привличат всички мъже (ЧАСТ I)

30 септември 2020, 20:21 часа

Експертите уверяват, че: името не е просто набор от букви, а мистериозно заклинание, което може да предскаже съдбата.

Пътят до сърцето на мъжа не е само, през стомаха му. Тук, също така е важно да имате приятен външен вид, послушен характер ... и красиво, скандиращо име.

Кои женски имена пленяват мъжките сърца, вижте сега:

Виолета

Притежателката на това име е смела и емоционална дама. Нейният отличен вкус, желанието винаги да изглежда луксозно и да се облича извън норми и догми - несъмнено пленява. Атрактивно и загадъчно, името ще се превърне в страхотна партия, както за млад кариерист, така и за утвърден олигарх. Любовта и желанието й да бъде в центъра на вниманието обаче често карат джентълмена да изнерви.

Ева

Жената с това име е принципна и невероятно чувствена личност. Тя буквално магнетично привлича мъжете към себе си, обаче няма да даде любовта си на всеки. Така прагматичните и студени красавици винаги ще тичат наоколо, а нежният и леко срамежлив младеж със сигурност ще се превърне в достоен съпруг.

Жана

Малко грубо, но е жестока. Тя ще подлуди всеки мачо. Тази дама знае как да се представи и как да отговори на знойния красавец при покана за вечеря. Жана е независима и силна по дух. Важното е да я обичате истински и тогава ще посвети целия си живот на вас.

Ирена, Ирина 

Този красив и горд човек не знае какво е край. Нейната общителност и харизма действат като магнит, върху мъжете. Ако надценените изисквания на Ирина към противоположния пол, често това се превръща в проблем. Тя не може да намери партньор по-силен от себе си. Ако това се случи, фаталната красавица винаги ще бъде вярна на съпруга си.

Следва продължение…

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес