Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

8 модни съвета от Меган Маркъл

20 декември 2021, 11:45 часа

Меган Маркъл - съпруга на принц Хари, се слави със своя добър вкус. Нейният силует е изящен и доста елегантен. Ето част от фешън триковете, с помощта на които постига безупречния си външен вид.

1. Подчертан цвят на кожата

Меган обикновено носи капучино, бежови или екрил рокли. Това не бива да ни изненадва, тъй като именно тези цветове са в състояние добре да подчертаят по-тъмния тон на нейната кожа. Момичетата, които имат по-матова кожа е препоръчително да избират дрехи, които да са с телесен цвят, например марсала, каки или яркожълто. В случай, че тонът на кожата е по-светъл, тогава по-добре е да избирате дрехи с тъмносини смарагдови или студени пастелни тонове.

2. Подчертайте ключицата

Дрехите, моделирани така, че да показват ключицата, са доста добър избор в случай, че не искате да носите дълбоко деколте, но все пак желаете да привлечете вниманието към себе си. Блузите и роклите с такава кройка изглеждат много женствено и придават шикозност.

3. Прикриете всички несъвършенства по своето тяло

Меган е с тесни бедра и има малки гърди, само че умее да използва тези недостатъци в своя полза. Роклите, които са със странична платка, карат бедрата ѝ да изглеждат по-широки. Роклите с двуредно закопчаване пък правят гърдите малко по-големи. Също така наслагване от няколко слоя плат и акцент в ярък цвят могат визуално да увеличат размера на бюста. Дамите, които имат противоположния проблем, е препоръчително да носят потници и блузи без копчета, с кръгли деколтета и дълги блейзери.

4. Избирайте адекватно чорапогащниците

Те са в състояние както да унищожат силуета, така и да го направят видимо по-изтънчен. Обикновено Меган носи чорапогащници в същия цвят като своята рокля. Този метод не е препоръчителен, ако обличате червено или розово, да кажем чорапогащници, оцветени в такива нюанси, биха изглеждали странно. Ако харесвате светли цветове, тогава чорапогащниците с телесен цвят ще подчертаят вашия елегантен вид.

5. Не загърбвайте обемистите дрехи

Меган понякога облича широки, раирани ризи, въпреки че това едва ли може да се определи като кралско. В комбинация с панталон и подходяща шапка обаче резултатът е чудесен.

6. Избирайте идеалните панталони

Един класически костюм с панталон е в състояние да ви помогне във всяка една ситуация, без значение дали става въпрос за празник или за бизнес среща. Трябва просто да го допълните с някои подходящи аксесоари.

7. Херцогиня Меган харесва големи чанти

Тя винаги ги подбира в цветове, които биха изглеждали добре с костюма или роклята, която носи.

8. Подчертайте талията си

Дори и фигурата ви да не е идеална, пак може да подчертаете своята талия. Меган обикновено ползва колани и разкроени рокли или поли.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес