Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

8 модни мита: Разбиване на стереотипите през 2021 г.

29 юни 2021, 18:15 часа

Модните митове са често срещано нещо, защото навсякъде, където има правила, се появяват митове. Ако искате да изглеждате стилно, да създадете наистина ефективна и подходяща визия, отървете се от тези вярвания.

1. Златото и среброто не се носят заедно

Разбира се, ако комбинирате обемисти и прекалено набиващи се на очи бижута, те ще си противоречат. Ако говорим за бижута в стил минимализъм, то среброто и златото са в перфектна хармония. Не се чувствайте ограничени да ги съчетаете.

2. Чанта и обувки с различни цветове

Те могат да се комбинират или не - степента на стил и мода няма да страдат от това. Изберете чанта и обувки, така че да се вписват хармонично в образа, и да не се повтарят помежду си тоналлно.

3. Повече от 3 цвята във визията е грешка

Хармонията е важна, а не броят на нюансите на тоалета. Изходете от това правило, тогава вашата визия ще бъде по-многостранна.

4. Женствено изображение без токчета е невъзможно

Токът прави силуета по-тънък и изглежда страхотно с романтични неща. Но кецовете няма да намалят женствеността на добре облечената дама

5. Принтовете не се комбинират помежду си

Принтовете могат да се комбинират, просто трябва да го направите разумно. Изберете неща в една и съща цветова схема, уверете се, че принтът подобрява пропорциите - това е по-важно.

6. Лъскавите неща са подходящи само за официален външен вид

В комбинация с неутрални, сдържани вещи, топовете и други неща с пайети изглеждат доста добре в ежедневния тоалет. Основното нещо е да не прекалявате с блясъка, едно такова нещо във визията е достатъчно.

7. В мъжкия отдел жените нямат какво да правят

Много мъжки неща правят жената крехка и женствена, затова не подминавайте такива артикули. Опитайте риза, сако, тениска с актуална кройка, те често изглеждат по-модерни и стилни при жените.

8. Спортните панталони са подходящи само за фитнеса

Джоггерите се вписват перфектно в ежедневната екипировка, това отдавна е доказано от стилисти и улични стайлъри. Не забравяйте да добавите небрежен, универсален и удобен панталон към визията си.

Отървете се от стереотипите, които ви пречат да направите визията си свежа и модерна, изразете се и бъдете свободни в предпочитанията си!

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес