Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 неща, които носят само жените с високо самочувствие

11 май 2024, 20:20 часа

Един бегъл поглед към една жена е достатъчен, за да я разпознаем като уверен човек.

Именно облеклото дава първия и най-очевиден невербален сигнал на събеседника, което му позволява да си направи изводи за вас. За да създадете впечатление на уверен човек, е важно да знаете кои неща са предпочитани от момичетата с високо самочувствие.

Обувки с токчета

Обувките с токчета правят силуета по-тънък, краката по-дълги, а също така придават вътрешна самоувереност. Елегантните голи мокасини с токчета ще бъдат универсален чифт обувки и ще подхождат на всеки образ. Удобният, но достатъчно висок ток прави гърба ви по-изправен, а походката по-привлекателна, създавайки стилен и секси тоалет.

Експертни съвети за по-високо самочувствие

Стилна чанта

Уверените в себе си жени предпочитат да имат в гардероба си една скъпа маркова чанта вместо дузина бюджетни фалшификати. Въпреки това "стилна" не означава "скъпа". Днес е възможно да си купите висококачествена, оригинална чанта от евтини марки, която ще придаде колорит на тоалета и ще подчертае независимия характер. Един от актуалните модели с ярък характер е чанта с дръжки, изработени от метална верига с големи звена.

Можете да изберете бижута в тон с верижката, за да създадете детайлен тоалет. Чантите с необичайна форма "цилиндър" също привличат погледите на околните и ще допълнят идеално както офисния бизнес костюм, така и елегантния комплект за парти.

Палто или тренчкот

Този елемент от гардероба придава женствен и спокоен вид. Актуалното палто трябва да е изработено от плътна материя и да запазва добре формата си; по-добре е да изберете леко свободна кройка. Земните, бежови и бели нюанси са непреходни, изглеждат актуални и скъпи. Можете да подчертаете талията си с колан или пояс.

8 прости правила за високо самочувствие

Бельо

Струва си да помните, че увереността идва отвътре, затова обърнете специално внимание на детайлите от гардероба, невидими за околните, но играещи ключова роля. Висококачественото и красиво бельо е тайното оръжие на увереното момиче. То създава безупречен силует, дава увереност в собствената съблазнителност и ефикасност - веднага се разчита от другите.

Панталон

Панталонът несъмнено е многофункционален мастодонт в гардероба на съвременната жена. Той излезе на мода благодарение на иконата на женския стил Коко Шанел. Той е вариант за всяко събитие - бизнес среща, разходка с приятели, романтична среща. За да направите по-ярко впечатление, можете да изберете костюми в сочни цветове.

Пъстър костюм с панталон, съчетан с женствен топ в неутрални нюанси, класически обувки тип лодка и колие с блестящ камък, ще направи трайно впечатление на всяко парти. За излизане в града съчетайте костюма с панталон с маратонки и ролка.

Аксесоари

Перфектната панделка се създава, като се обърне специално внимание на детайлите. Уверената жена не се страхува да привлича внимание, но винаги изглежда подходящо. За създаването на такива компетентни акценти се допускат детайли, които допълват и завършват образа - например слънчеви очила.

Изберете цвят на рамката или лещите в тон с едноцветното облекло. Акцентирайте върху очите си с ярка рамка, превръщайки тоалета в по-дързък.

Стилната визия ще ви позволи да привличате погледите на околните, да се чувствате уверени в способностите си и да сте изпълнени с енергия. Създайте своя перфектен гардероб, който да отразява вашата индивидуалност и да ви позволява винаги да сте на върха!

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес