Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 зодии с най-високо либидо

30 януари 2022, 11:15 часа

В леглото с представител от някоя от тези зодии е трудно да се отегчите.

Кои са най-добри любовници, кои 5 зодии са с най-високо либидо, разберете сега:

Телец

За представителите на тази зодия тактилните усещания са много важни. Обичат страстните целувки, докосвания и ласки. Независимо, дали сте в дългосрочна връзка с Телец или имате една нощ на разположение, сексът с представител от тази зодия ще е незабравим.

Лъв

Тези представители на зодиака винаги са открити и смели, склонни към флирт. В обществото Лъвовете обичат да са център на внимание и отлично знаят, че никой не може да им устои. Страстта към живота допринася за високото им либидо, поради което са невероятни в интимния живот. Наред с това, представителят Лъв е склонен да експериментира в леглото. Това никога, няма да ви омръзне!

Скорпион

"Опитайте всичко и още!" – това е тяхното мото. Те винаги са упорити и решителни, което привлича околните. Влюбеният в тях, трябва поне да отвърне на удара, защото либидото им е на много високо ниво. Нощите със Скорпиона са изпълнени с огън и страт.

Стрелци

За Стрелец интимността е най-вече забавно приключение. В леглото той е гурме естет, който обича да доставя удоволствие на половинката си и се стреми към експерименти. Безкрайната енергия на Стрелец привлича околните, в замяна той получават океан от удоволствие.

Водолей

Водолеите винаги са общителни и харизматични. Те са в състояние да заинтересуват всеки човек и да не го пускат дълго време. Представителите на тази зодия са внимателни и нежни, както в дългосрочни връзки, така и в случайната романтика. Либидото им е невероятно високо!

Щом вече познавате 5-те зодии с най-високо либидо, може да изберете на коя от тях да се отдадете и нощите ви ще бъдат особено страстни.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес