Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 неща, от които да се откажете през март 2023 г., за да сте по-щастливи

24 февруари 2023, 20:22 часа

Март е времето на любовта, топлината, добротата и всичко най-приятно. Експерти споделиха от какво спешно трябва да се отървете през този март, за да станете по-щастливи сега и в бъдеще.

Така дългата и мъчителна зима приключва. Пред щастието, топлината, свободата и любовта. Вселената ще се опита да ни помогне да открием скрити таланти в себе си, да реализираме всички възможности и да се трансформираме духовно. Ето какво може да ви попречи.

Токсична връзка

Този март можете и дори трябва да се опитате да се отървете от токсичните връзки. Не става въпрос само за любов, но и за приятелство. Ако сте в постоянен контакт с човек, който изсмуква енергия от вас, или постоянно ви внушава, провокира чувство за вина и негативизъм, тогава е време да се освободите. Този март е идеалното време да се откажете от връзки, които са надживели своята полезност или не са били ни най-малко положителни в началото.

Енергия на щастието: Какво ще ви помогне да направите всеки ден щастлив?

Повишен фокус върху негативното

През този март трябва да се отървете от навика да се концентрирате върху нещо лошо. Пролетта започна, така че е важно да мислим за приятното. Да, в живота не винаги става начина, по който ни харесва, но това не значи, че трябва да сте тъжни, тревожни. Колкото по-малко се навивате през март, толкова по-често ще стават хубави неща. През март ще станете малко по-оптимистични. Основното нещо е да имате желание.

Концентрирайте се върху важното

През март 2023 г. експертите по биоенергия препоръчват да насочите мислите и действията си към постигане на най-добри резултати в областите, които смятате за най-важни. Ако в края на зимата от време на време е необходимо да се отклонявате от избрания път, тогава през март ще бъде много по-лесно правилно да се даде приоритет. Всичко второстепенно и ненужно да се изпрати на боклука.

50 отговора на въпроса: "Какво е щастие?"

Клюка

Отървете се от самото желание да клюкарствате на първо място. Опитайте се да се съсредоточите върху нещо по-важно в общуването с други хора. Вселената не обича, когато някой обсъжда някого зад гърба му, особено в такъв светъл и изпълнен с добро време. В никакъв случай не разпространявайте невярна информация за хората. Освен това не казвайте чуждите тайни на другите. Това е изключително лошо за вашата карма.

Желанието да се сравнявате с другите

През март много от нашите желания ще получат зелена светлина, а възможностите ще придобият нова сила. Вселената ще ви помогне да спрете да се сравнявате с другите, защото това силно пречи на развитието. По този начин ще започнете да се фокусирате върху важни неща, а съжаленията и завистта ще ви напуснат, отваряйки нови възможности.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес