Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 места, на които той мечтае да правите секс

04 април 2017, 09:29 часа

Сексът е един от главните манипулатори във връзките. Успееш ли да сбъднеш сексуалните му фантазии, завинаги си завладяла съзнанието му. Няма да говорим за начини, ще говорим за места. Ето ги 5-те места от мъжката фантазия, за които той бленува:

1.  Колата

Тясното пространство в колата, предлага по-голяма близост и по-силни усещания. Още от ранните тийнейджърски години момчетата мечтаят да вземат колата на баща си и да изведат някое момиче извън града. Сбъднете детската му фантазия. Покажете желанието си за експериментиране и започнете със задната седалка на автомобила му.

2. Киното

Факта, че залата е препълнена с хора и можете да бъдете забелязани, повишава десетократно възбудата. Като добавим и напрежението, звуците, които прикриват любовните ви стонове, това се превръща в перфектното място за сексуално престъпление. А и повишава либидото му – дори да ви видят, той се гордее от постижението. Вижте ни тя е с мен.

3. Басейн

И не, не този в задния двор, а най-посещаваният в града ви. Като говорим за екстремни преживявания, няма как да пропуснем това. Отдайте се на сексуалното удоволствие под водата и забравете за хорските погледи. Мигът е ваш.

4. Спалнята на родителите му

Трудно е да се обясни защо. Дали някакво завладяване на територия, или просто удобство. При удобен момент попитайте. А тук просто го споменаваме, за да го причислим към най-важните места от мъжките фантазии.

5. Офиса

Тук отново говорим за крайна възбуда и силно напрежение, което повишава удоволствието. Повечето мъже не харесват шефовете си и използват нещо такова, като мъжка доблест. Разучете кога ще остане сам в офиса и се възползвайте да го изненадате.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес