Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 имена на психо жени

12 февруари 2022, 22:30 часа

Някои представителки от нежния пол са нервни и изпускат нервите си по-бързо от останалите.

И все пак никой не е имунизиран от нервни сътресения. Съвременният ритъм на живот, стресът, негативните емоции предизвикват умора и раздразнителност, рискувайки да прераснат в психични разстройства. Има обаче някои носителки на имена, които са най-податливи на психични разстройства. Кои са те, вижте сега:

Анастасия

Анастасия е силно зависима от мнението на другите. Тя не е склонна да изразява личната си гледна точка, която, по право и често й липсва. Доверчивостта и подозрителността на носителката на това име често я води до болнично легло. За щастие, самата тя няма нищо против да е под лекарско наблюдение.

„И ти ще бъдеш излекуван, и аз ще бъда излекуван “ – този израз най-точно характеризират такова състояние.

Татяна

„Не плачи, остава ни още една нощ заедно“.

Жените с името Татяна много често плачат и привличат негативизъм, идващ от другите. Не е чудно, че сред тях често има психически неуравновесени.

Анна

Анна е доста търпелив човек, спестява дълго време и таи оплаквания в себе си. И все пак, може да се случи нервен срив, а суицидните наклонности на притежателката на красивото име заплашват това да я доведат до смърт. Анна трябва да се научи да се отпуска и да се сдържа в крайности.

Мария

Мери, според парапсихолога е много подозрителна и обича да фантазира за възможни сцени на ревност или негативно развитие на житейски сценарий. Тя е сигурна, че нещо много лошо ще й се случи. Склонността да се навиват прави собствениците на това име врагове на себе си. Ясно е, че в този случай е трудно психиката да остане стабилна.

Светлана

Светлана често приема всяко малко нещо присърце. Освен това собствениците на това име лесно поглъщат енергията на околните и са в състояние да бъдат под влиянието на другите. Тяхната несигурност идва от нестабилността на чувствата на мъжете около тях, което ги кара да станат бурно ревниви и водят до психически срив на фона на любовните отношения. Вариант за корекция е наличието на правилния партньор в живота до Светлана.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес