Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 енергийно "мръсни" вещи, които не трябва да държите на работното място

31 август 2023, 22:05 часа

Все по-често започнаха да се появяват проблеми в бизнеса, плановете се разпадат и шефовете изведнъж стават ядосани и взискателни? Проверете дали има вредители на вашия работен плот.

Езотериците и екстрасенсите са сигурни: има редица предмети, които могат да замърсят енергията на човек. Ако някои помагат да се съсредоточите върху процеса и да увеличите ефективността, тези вещи само развалят всичко.

Букет цветя

Хубаво е да получавате красиви букети като подарък. Но, както се оказа, те само помагат за украса на работното пространство. И то за много кратък период от време. Рязаните цветя, поставени във ваза до работния ви компютър, ще радват окото, но в същото време ще проектират енергията на увяхването върху човека наблизо. По-добре е да оставите букета далеч от вас.

Изхвърлете тези предмети! Те черпят от енергията ви

Кабели

Днес е почти невъзможно да се отървете напълно от този елемент на работното място. Въпреки това, оборудването и различни необходими устройства са свързани чрез кабели. Но е силно препоръчително да сведете до минимум присъствието им близо до вас. Те внасят хаос в работния процес.

Мръсни чинии

Е, кой от нас не е забравил в суматохата на работа да остави празен съд с току-що изяден обяд на масата след обяд? Можете, разбира се, да скриете мръсните чинии в шкафче и да си спомните за тях след седмица. Но е по-добре да свикнете да поръчвате и веднага да миете чиниите след вас. В края на краищата мръсните съдове разпространяват енергийно замърсяване около себе си.

Вещи с негативна енергия, които трябва да изхвърлите

Часовник

Експерти отбелязват и езотеричната вреда от часовниците на работното място. Според тях този необходим механизъм не само показва времето, но и отброява минутите до края на вашата позиция. Стенните часовници в офиса имат същия негативен ефект, ако се намират в непосредствена близост до служителя.

Огледало

Повечето езотерици са съгласни, че огледалата са магически артефакт, често използван за различни ритуали. А парчето стъкло често изпълнява функцията на портал, който отваря информационните потоци. Ето защо не трябва да го държите на работното място. В крайна сметка, огледалото може да отнеме концентрацията и да ви насърчи да мислите за съвсем различни неща. Което определено ще се отрази негативно на представянето на човек.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес