Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии, за които АВГУСТ ще бъде труден

01 август 2021, 15:05 часа

Макар и в разгара на лятото, за някои зодиакални знаци този месец ще бъде повече предизвикателство, от колкото приключение. Вижте кои са те.

СТРЕЛЕЦ

Независимо колко ви се почива този август, стрелци, ще трябва да се стегнете и да се концентрирате върху всички онези неща, които избутвате назад в главата си. Положителното тук е, че това не означава, че трябва да се справите само с тегавите неща - има един куп позитивни ситуации, които избягвате, заради вътрешните си съмнения в себе си и страховете ви. Изправяйки се срещу всички тях, ще превърнете август от труден в лек като летния бриз, който може би ви очаква някъде по морето.

КОЗИРОГ

Вземете се в ръце, козирози. На път сте да превърнете лятото си в скучно преживяване и вие сами ще сте си виновни за това. Дори ако трябва се насилвайте да излизате сред хора, но не се затваряйте в себе си и в домовете си, само защото не ви се занимава. Възможно е да превърнете сегашното отегчение и дори мързел, в емоционален и енергиен застой, който ще превърне есенните месеци, които предстоят от романтични в меланхолични.

Изберете си ключ и вижте как да преодолеете пречките и трудностите в живота

ОВЕН

На работа ще ви пресрещнат други “рогати” (като вас) ситуации и хора. Ще се сблъскате с много професионални трудности, защото сте готови за море, а то все така няма да идва, защото вместо да се сблъсквате с тези трудности, вие ще ги избягвате. Сами се поставяте в затворен кръг, от който може да не излезете дълго време ако просто не решите наложащите задачи и задължения.

ДЕВА

Стегнете се, деви. Предстоят ви толкова много бъдещи срещи със страхотни хора и с магични преживявания, а вие се отказвате от тях още преди да сте започнали. Ще ви бъде много трудно да се насладите на август, защото се намирате по средата между желанието си да сте в центъра на купона и да се затворите в себе си за дълъг период.Това може да доведе до объркване и трудно преминаване през месеца.

3-те зодии, които обичат трудностите

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес