Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии, които трябва да се пазят от зли очи

09 март 2022, 22:30 часа

Четири знака на зодиака не могат да се справят с негативните емоции, излъчвани от хората около тях. Представителите на тези зодии се оказват най-засегнати от отрицателната енергия на злите очи.

Контактът с негативни хора може дори да ги разболее, да ги накара да изпаднат в депресия или да станат жертва на злополука. 

4 зодии, които най-често се забъркват в интриги

Рак

Раците са изключително уязвими и подозрителни. Трудно им е да устоят на агресията на другите, а с годините представителите на този знак стават все по-уязвими. След общуване с недоброжелатели, Раците изпитват стрес и дори не си дават сметка каква е причината за това.

При тях влиянието на злите очи се проявява под формата на здравословни проблеми и влошаване на общото благосъстояние.

4 зодии ще изпитат истинско щастие от новите си връзки

Близнаци

Близнаците са миролюбиви и съпричастни. Те никога не подминават чуждото нещастие.

Желанието им да помогнат на другите често води до негативни последици за тях. Представителите на този знак щедро даряват своята енергия и жизнена сила на всички нуждаещи се, поради което „защитата“ им намалява. И за тях става все по-трудно да се борят с нанесените им щети. 

Кои 4 зодии имат най-силна интуиция и тя НИКОГА не ги подвежда

При Близнаците въздействието на злите очи се проявява под формата на кашлица и проблеми с дишането, обща слабост и апатия.

Скорпион

Скорпионите са активни и енергични хора с мощна енергия. Те често пазят всичките си преживявания и тревоги за себе си и премълчават за проблемите си. Но точно това отслабва защитата им срещу тъмните сили.

Изтощен от притеснения, Скорпионът лесно се поддава на злите очи, най-често при него последствията се проявяват като неизправности в репродуктивната система.

Как мъжете от различните зодии показват на една жена, че я харесват

Риби

Рибите искрено съчувстват на нещастията на другите. Често те страдат за целия свят. Похвалната им жертвоготовност понякога им изиграва лоша шега.

Рибите често се сблъскват с хора, които им завиждат. В резултат на това те често страдат от депресия и това изтощава тялото им.

Ето как зодиите се справят в рискови ситуации

Съветът към тях е да прекъснат напълно комуникация с хората, които им завиждат. 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес