Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които преживяват раздялата с високо вдигната глава

21 май 2022, 22:30 часа

Звездата, под която сме родени, всъщност може да ни бъде от полза да превъзмогваме по-лесно разделите и бившите си приятели. За съжаление на някои - други зодии са по-емоционални и месеци, дори години не могат да преодолеят старите си половинки. Астролозите определят 4 зодиакални знака, които с лекота се сбогуват с миналото и бързо превъзмогват всяка раздяла. Те успяват да запазят достойнството си и себеоценката си, бързо загърбват тъгата и продължават напред с живота си. Ти от тях ли си? Виж в следващите редове.

Овен

Овните са хора, които не се привързват лесно към другите. Особено ако още в началото се залепите за него и се държите твърде мило, много скоро може да очаквате раздяла. За тях е по-интересно, докато стигнат до целта, отколкото след като вече я имат. Лесно се отегчават и бързо сменят партньорите си, без да изпадат в депресивни състояния или пък да тъгуват по някой бивш. Дори и да са били влюбени, те бързо възвръщат самообладанието си и са готови да намерят по-подходящ човек за себе си.

4 зодии, които първи прекратяват връзката си

Стрелец

Стрелците са свободолюбиви и авантюристи. Те обичат флиртовете, закачките и новите запознанства. Не обичат да бъдат ограничавани и да се съобразяват с някого. Те по принцип са оптимисти и когато се наложи да се разделят с половинката си - насочват цялото си внимание и енергия към друга дейност - спорт, здравословен начин на живот, надграждане на знанията и уменията и т.н.

Лъв

Лъвовете са хора с висока самооценка и самочувствие. Те страдат за кратко по човек, който са обичали, но много бързо се съвземат. Те приемат действителността такава, каквато е, и смятат, че животът им готви нещо по-добро. Готови са да започнат отново търсенето на перфектния партньор и не си губят времето в сълзи и депресия, самосъжаление и връщане към миналото. Напротив, продължават живота си, заредени със сили и енергия. Случва се и за известно време да се съсредоточат например върху кариерното си развитие и да загърбят любовта.

Зодиите, които ще претърпят горчива РАЗДЯЛА през ЮНИ

Водолей

Водолеите са едни от най-студените и хладнокръвните знаци щом стане въпрос за раздели. Те лесно се разделят с хората в живота, тъй като винаги гледат напред към бъдещето и новите възможности. Разбиването на сърцето му можем да кажем, че дори се доближава до мисия невъзможна. Не очаквайте от него да страда за старата любов, тъй като вече е готов да изпита нови емоции и тръпка.  

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес