Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 предмета в дома ви се смятат за лош знак – разделете се с тях веднага

27 февруари 2022, 23:45 часа

Комфортът в къщата е от съществено значение, както и положителната енергия. Тогава краката сами тръгват към дома, а гостите не спират да идват - атмосферата е благоприятна, така че всички обичат да ви посещават.

В дома има няколко елемента, които могат да отнемат добрата енергия. Трябва бързо да се отървете от такива неща, за да не влияят негативно на вас и членовете на вашето семейство.

1.       Счупени огледала

Къщата не трябва да има пукнати или счупени огледала. Ако зад вратата за лятна кухня или в коридора има спукано огледало, в банята огледалото е счупено - едно мъничко парче се е отчупило - смело ги изхвърлете.

Отговорът е прост – подобни неща могат да отнемат положителна енергия, превръщайки я в отрицателна.

По същество е опасно да държите такива предмети в апартамента - можете просто да се порежете, напуканите части могат да се счупят още повече. Те представляват опасност.

2.       Часовник

Часовниците винаги са се смятали за източник на мощна енергия. В работещо състояние те са в състояние да дарят къщата с хармония, а хората, живеещи в нея, със сила. Но ако часовникът ви е спрял, тогава трябва да решите дали да го изхвърлите или да го поправите.

Спрелият часовник може да повлияе на финансовото състояние на хората – в това са вярвали предците.

Работниците на фирмата за почистване смятат такъв неработещ предмет за безполезен и опасен, той претрупва пространството.

3.       Снимки

Стари снимки, които развалят настроението ви и предизвикват тъжни мисли, не трябва да се оставят в дома ви.

Тези неща няма да ви донесат нищо положително нито сега, нито в бъдеще.

Ако възнамерявате да съхранявате такива снимки, знайте, че те трябва да се съхраняват в пликове, които предпазват снимките от прах и светлина.

4.       Обувки

Старите обувки в къщата са нова мода за много домакини. Много жени трудно се разделят със старите си обувки и ботуши. Те със завидна упоритост ги пазят за всеки случай.

Трупването на стари дрехи и обувки може да причини трудности в живота. В действителност, това са опасни предмети, които гъмжат от опасни бактерии, прах и крадат от жизнената ви енергия. Колкото по-бързо се отървете от тях, толкова по-безоблачно ще е бъдещето ви.

 

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес