Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 недвусмислени признака, че той не се стреми към брак с вас

11 юли 2023, 09:00 часа

 

Срещаме се с различни хора през живота си и търсим този специален, с когото да споделим всичко. Бракът обаче е значителен ангажимент, който изисква и двамата партньори да се чувстват готови и уверени в своята връзка. Въпреки че може да е трудно да приемем, понякога човекът, който обичаме, може да не споделя същите стремежи и желания. Ето някои от най-очевидните знаци, че партньорът ви не планира брак:

1. Не дава ясен отговор

Винаги променя темата, когато бракът се постави на дневен ред. Ако бъдете директни и попитате, той отмества въпроса като несериозен или дори несъществен. Подобни изрази, които може да ви даде, включват:

 

"Трябва ми още време." "Има неща в отношенията ни, които трябва да се променят." "Има много неща в живота ми, които се нуждаят от промяна." "Защо това е важно сега?" "Не можем ли да говорим за това по-късно?"

Няколко признака, че вашата връзка ще има УСПЕХ

 

2. Става недоволен, когато се опитвате да говорите за бъдещото

Ако въпросът за брака или по-сериозните отношения предизвиква гняв или раздразнение у партньора ви, това е ясен знак, че той съзнателно или не, не иска да се обвърже в брак. Той предпочита да избегне такива теми, за да не трябва да се справя с тях.

3. Избягва официално обвързване

Ако той не е дори готов да ви приеме официално за приятелка, вероятността, че не ви вижда като бъдеща съпруга е висока. Той може да използва различни извинения, но реалността е, че просто не е готов за по-сериозно ангажимент.

8 важни признака на здрава и щастлива връзка

4. Не вярва в институцията брак

Ако партньорът ви настоятелно твърди, че бракът е безсмислен или излишен, вярвайте му. Това е ясен знак, че той не вижда брака като възможност за своята връзка. Такива изказвания не трябва да бъдат приемани като предизвикателство, а по-скоро като честно отношение.

Тези сигнали са важни да бъдат разпознати и разбрани. В крайна сметка, всички заслужаваме партньор, който споделя същите ценности и желания за бъдещето.

 

Мария Борисова
Мария Борисова Отговорен редактор
Новините днес