Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии ще се разделят с партньора си до края на август

22 август 2022, 23:00 часа

Лятото е не само период на почивка, но и на романтика. Самотните хора по това време активно общуват, запознават се с лица от противоположния пол, започват връзки.

Тези, които са в двойка, укрепват връзките с партньора, опитват се да се доближат до него възможно най-много и могат да се оженят. Те могат да подобрят съюза, но могат и да го разрушат. През този месец това ще е факт само в определени случаи.

Малцина ще се разделят с половинката си, между другото, неочаквано за себе си. Това са 3 зодиакални знака.

1. Близнаци

Близнаците са доста променливи личности, те реално не искат да бъдат в брак или просто в сериозна връзка.

От началото на лятото Близнаците издържаха на това състояние на нещата, опитаха се да бъдат верни на избрания, но силата им свърши. Те безспорно ще разберат това през август, когато наоколо ще има много забавления, възможности за почивка.

Близнаците ще инициират прекъсване на отношенията, които, както изглежда на другите, вървят добре, ще се отдадат на онези дейности, които са забавни и изобщо не са натоварващи.

Едва тогава ще намерят щастието си.

Как всяка зодия преминава през раздялата

2. Рак

Раците държат на семейните ценности, поради което ценят своята половинка. Раците дадоха много на връзката през последните няколко месеца, искаха да я подобрят.

През август те се убеждават, че всичките им усилия са били безрезултатни. Те ще бъдат изоставени от избрания, без да им обяснят нищо ясно, оставяйки сами със страданието.

Само времето може да ги излекува, да им позволи да възвърнат спокойствието си и да започнат отново да се радват на живота.

3. Козирог

Козирозите като цяло не обичат да губят време за личн живот, което ще е решаващо през август. През този период любимия на Козирозите ще изисква внимание, ще иска романтика, срещи.

Представителите на знака просто не искат да се разсейват от работния процес, да губят време, както им се струва. Козирозите инициират раздяла, те ще кажат, че са уморени от връзката.

Първоначално ще им предложат да ги поставят на пауза, но всъщност ще имат коварен план постепенно да унищожат напълно съюза. Любимият ще разбере това, няма да настоява за нищо.

За хората от тези знаци прекъсването на отношенията едва ли ще даде приятни емоции. Но все пак ще се състои, няма как да се измъкнем от него. Следователно ще трябва да се примирим с това.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес