Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии, от които да стоите надалеч в края на ноември

24 ноември 2021, 06:05 часа

Ноември месец е подготвил изненади за всеки от зодиакалните знаци. За едни те ще бъдат положителни, а за други – не чак толкова. Астролозите ви съветват да стоите далеч от 3 зодии, защото е възможно да си навлечете неприятности или пък да се почувствате не на мястото си.

Ето кои са зодиите, от които да сте на метър разстояние:

Близнаци

На Близнаците винаги им е било трудно да взимат решения по който и да е въпрос. Именно това тяхно колебание ще успява да поражда противоречия. Хората, които ще са близо около тях, ще остават със смесени чувства от държанието на Близнака. Затова по-добре да ограничите контактите си с тази зодия, ако не искате да се почувствате накърнени или наранени, без да има причина за подобни емоционални състояния.

Неопровержимите доказателства, че астрологията работи

Водолей

Водолеите ще са свръх емоционални в края на месеца. Те ще преминават през труден етап от живота си и няма да са кой знае колко добра компания. Дори е възможно да ви натоварват с мрачни мисли и постоянни оплаквания за живота си. Не е изключено да развалят настроението ви.

За предпочитане е да не си правите уговорки с представителите на тази зодия, защото много вероятно е да не удържат на думата си и да ви провалят плановете.

Везни

Везните също няма да са най-добрата компания в края на този месец. Любовните им разочарования няма да им дават мира и единственото, за което ще искат да разговарят с вас, са теми, свързани с любов и предателство. Няма нищо лошо в това да ги изслушате и да им дадете съвет, ако имат нужда от него. Ако обаче почувствате, че нещата излизат извън контрол, най-добре отстъпете назад и им позволете сами да се справят с този период, вместо това да ви натоварват без причина.

Стойте далеч от тези 3 зодии за кратко и ги оставете сами да преминат през разочарованията. Много скоро те отново ще са същите хора и всичко ще си дойде на мястото.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес