Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии, които ще се влюбят до полуда в края на МАРТ

08 март 2022, 15:02 часа

Макар, че февруари е считан за най-романтичният месец в годината, то за любовта няма точно време и място. Това чувство ни връхлита в момент, в който най-малко сме го очаквали, окупира мислите и сърцата и ни кара да се чувстваме по-щастливи от всякога.

Именно така ще се почувстват 3 от зодиите в края на март. Ако сте една от тях, имайте търпение, съвсем скоро ви предстои да срещнете своя принц на бял кон.

Ето и кои ще са зодиите, на които им предстои лудо влюбване в края на март:

• Водолей;

Тези бунтари нямат нищо против да се влюбват до полуда. Те са изключително импулсивни, когато става въпрос за любов. Не обичат да правят сметки на живота си. Вярват, че ако нещо е писано да се случва, ще се случи. Ако не му е дошло времето, ще се случи, когато трябва. За Водолеят влюбването е нещо много разтърсващо. Тази зодия се променя цялостно. Мисленето й става по-задълбочено, в погледа й се чете отдаденост. В края на март представителите й ще се почувстват пълноценно и най-накрая животът им ще се превърне в онази приказка, за която винаги са мечтали.

Това са 4 – те НАЙ-искрени зодии

• Близнаци;

И Близнаците ще усетят пеперуди в стомаха и гърдите в края на месец март. Не е изключено да се влюбят повторно в човек, който вече е бил част от живота им. В крайна сметка, когато любовта идва, тя не ни пита.

Представителите на зодията навярно не са били подготвени за подобно нещо в живота си, но по-важното е, че са готови за нова любов и ново начало. Именно това ще им помогне да изтрият лошите спомени от миналото.

• Скорпион.

Последната зодия, която ще се усмихва без причина в края на месец март. Зодия Скорпион ще се чувства повече от щастлива, защото празнината в сърцето й ще бъде запълнена. Щастливи сме, че сред нас ще има и такива хора, които ще отпиват от коктейла на любовта и ще се радват на живота пълноценно.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес