Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии с новина за БЕБЕ до края на март 2021 година

21 февруари 2021, 13:20 часа

В живота на всеки човек идва моментът, в който разбира, че ще става родител... и това е най-щастливият миг в живота му досега. Ето кои са зодиите, които ще преживеят това щастие през март 2021 година:

ТЕЛЕЦ: Щастието е субективно за всеки човек. Едни мечтаят за хубав дом, други за вълнуващи и екзотични пътувания, а трети за голямо семейство. Вие сте от зодиите, които обичат домашния уют, радват се на семейството си и нямат нужда от нищо друго, за да са щастливи. Липсва ви обаче още нещо, което да направи щастието ви пълно и за ваша радост, то е на път! В края на март ще разберете щастливата новина, че ще ставате родители – това ще се случи в една уютна събота, заедно с любимия човек, а новината ще ви донесе такова щастие, което никога досега не сте изпитвали. Изчакайте преди да кажете на всичките си приятели и близки, насладете се на момента само двамата, защото новината е много специална и има време всички останали да разберат.

РАК: Напоследък имате чувството, че късметът нещо ви е позабравил. Има случки, които изобщо не сте очаквали да ви се случат и се чудите какъв е този ваш карък, който ви гони от много време насам. Истината е, че просто обстановката в страната и по света е толкова потискаща, че и най-малкият провал ви се струва голяма работа, а всъщност просто сетивата ви са изострени и затова усещате всичко по-силно. За щастие скоро ще дойде момент, който ще ви накара да забравите за всички несполуки и ще полетите от щастие. В средата на март ще научите, че ще имате бебе! Тази новина ще предизвика сълзи в очите ви, щастие в сърцето и усмивка на лицето. Ще се окаже, че от доста време бебето е на път, но вие чак сега разбирате и това ще ви направи много щастливи. Заслужавате го!

ВОДОЛЕЙ: Не всеки успява да се докосне до щастието лесно, така е в живота и често това е несправедливо. Но за всеки човек идва момент, в който щастието го настига и го обсипва с емоциите, които е пропуснал досега. Ако от много време се опитвате да имате бебе, но нещо все ви спъва и не се случва, може би е време да си отдъхнете, защото март е вашият късметлийски месец. Възможно е да научите новината, че ще ставате родители и това щастие ще ви обземе изцяло! Бъдете сигурни, че рано или късно мечтата на всеки се сбъдва, ако желанието му е толкова силно, че дори съдбата да отстъпи и да подари желаното. Споделете на близки и приятели, радвайте се на момента и просто знайте, че ще бъдете страхотни родители!

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес