Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата (24-30 май)

24 май 2021, 00:15 часа

Козирог

Водеща тема за повечето от вас ще бъде професионалната реализация. Това е период за възвишения. Нови шансове се откриват пред вас, внимавайте да не ги пропуснете. 

През тази седмица се очертава да сте заети, но ще берете плодовете на труда си. Забелязани сте, оценени сте, повишени сте! Изобщо в професионален план се очертават неимоверни успехи! В края на седмицата се насладете на заслужена почивка. 

Рак

За представителите на зодията, седмицата ще мине доста динамично. Имате възможност да се отърсите от нещо или някой, които не ви влияе добре или ви натоварва. През тази седмица ще се отървете от това и ще ви олекне душевно и физически.

Това е период на нещо ново. За самотния - любов ще намери. За безработния - нова работа се открива. За работохоликът - нови перспективи в бизнес план. 

Изобщо седмицата ще започне с ново начало за Раците и това ще бъде в положителна и приятна насока. 

Дева

Предстои една от най-важните седмици за вас през настоящата година, през която може да вземете важни или определящи решения, които се отразяват на ключови въпроси  като кариерно развитие, обществено положение, включително - семейни отношения, с партньора и т.н.  Вашите амбиции сега са много високи, вие действително може да стигнете надалеч във вашите мечти, да направите пробив в избрано от вас направление или да постигнете успехи, на които ще разчитате дълго.  

Мирела Данева
Мирела Данева Отговорен редактор
Новините днес