Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 неща, които мъжете никога не забелязват по време на секс

27 април 2017, 10:10 часа

Жените си мислят, че мъжете гледат всеки сантиметър от тях.. и цъкат неодобрително. Истината е, че мъжете не забелязват почти нищо от това, за което всяка дама се притеснява. Това са топ 3 на нещата, които той никога няма да види:

1. Килограмите и целулита

На никой мъж няма да му направи лошо впечатление, ако жената до него е качила някой и друг килограм. Да не говорим за леко портокаловата кожа, за която жените си умират от притеснение. Повечето представители на силния пол дори не знаят на какво точно жените казват "целулит", за това изобщо не се притеснявайте.

2. Размерът на гърдите

Едва ли има мъж, който да не е доволен при вида на сексапилна жена пред него и още по-сексапилните и форми. Разбира се, че винаги е бонус жената да има голям и пищен бюст, но това далеч не е всичко, което един мъж иска от жената до себе си.

3. Грим и прическа

Пълен абсурд! Мъжете изобщо не обичат жени, които не могат да докосват, защото се притесняват да  не им развалят грима и прическата. Много по-възбуждащо за тях е да видят жената с леко рошава коса и най-много очна линия за по-секси поглед. Никакъв грим, дами!

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес