Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 неща, които да обмислите, преди да се съберете с бившия си

15 януари 2022, 08:40 часа

Липсваш ми. Можем ли да ми дадеш още един шанс? Съжалявам, осъзнах грешката си. Какво бихте направили, ако това е това, което бившият бивш ви каже? Очевидно много от вас ще му дадат шанс, защото го обичате и искате да се съберете отново.

Много връзки се възраждат само, за да приключат отново. И, ако не искате да сте от тях, важно е добре да помислите преди да се съберете с бившия си. Ето 3 важни неща, на които да обърнете внимание.

Защо се разделихте?

Най-важното нещо, което трябва да имате предвид, преди да се върнете към бившия си е защо сте се разделили. Дайте си време да помислите за това. Не бъдете предубедени. Просто идентифицирайте причината и разберете дали това е нещо, което можете да простите и забравите. Ако отговорът е достатъчно сериозен, за да имате втори мисли за връщане към бившия си, вероятно трябва да си дадете известно време, преди да вземете решение.

Запитайте се, дали все още го обичате

Много хора се връщат към бившия си само защото се чувстват виновни, че го оставят поради малка грешка от партньора си. Но не вземайте решение, защото вие сте съпричастни към тях. Запитайте се, дали още ги обичате и сте готови да се върнете в името на любовта. Седнете в изолация и мислете. Можете да намерите отговора си.

Попитайте се, дали някога ще се променят

Ако става дума за извинение от бившия ви, анализирайте дали вашият партньор сериозно означава това или просто е извън навик, те го правят. Много от нас са склонни да отхвърлят факта, че партньорът им няма да се промени. Но помислете, ако държите той да се промени, нека той го знае. Ако откаже или вие самите знаете, че няма да се случи, помислете отново дали е добра идея да се събирате.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес