Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

2 зодии, които ще бъдат зарязани от половинките си през АВГУСТ

14 юли 2022, 11:45 часа

Време е да дръпнем завесата и да разкрием кои са онези две зодии, на които им предстои да бъдат зарязани от своите половинки през месец август. Стискаме палци да не сте сред тях. Ако обаче връзката ви така или иначе не върви в правилната посока, няма за какво да съжалявате и да се опитвате да поправяте нещата. В крайна сметка животът е непредсказуем и не можем да сме сигурни в нищо.

Време е да споделим и кои са двете зарязани зодии:

Риби

Рибите не приемат много добре края на една връзка. Те са от хората, които преживяват всичко многократно, правят опити да поправят случилото се, потъват в мъка и отчаяние. Дори на моменти имат усещането, че краят на света е дошъл. Истината е, че представителите на този знак няма да приемат нормално новината и много вероятно август месец да им се стори прекалено дълъг.

Зодиите, които ще сбъднат 1 голяма мечта през АВГУСТ

Везни

И тази зодия няма да се чувства особено щастлива през месец август. Възможно е партньорът им да се опита да им обясни, че връзката им се е изчерпала. Везните обаче притежават великолепната способност да обръщат нещата в своя полза. Не е изключено зодията да се възползва от случващото се и междувременно да открие много по-подходящ партньор за себе си.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес