Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

11 признака, че сте влюбени в някого от миналото си

26 август 2022, 21:15 часа

Ако си мечтаете за връзка, но въпреки това отдавна вече не сте имали отношения с никого, вероятно нещо все пак ви спира да го направите. Замисляли ли сте се върху това? Съществува вероятност да живеете все още в миналото и сенките на бившите да ви преследват и да ви пречат да продължите напред. На някои жени им се случва – след раздялата остават много силно привързани към бившия си партньор и дори не си дават сметка за това понякога. Вие сбогували ли сте се изцяло с миналото си? Понякога миналото държи хората в емоционален капан, а той пречи да развиете нови отношения и да установите нови връзки.

Искате ли да разберете кои са признаците, че продължавате да сте влюбени в човек от миналото си и съзнанието ви продължава да живее все още там?

1. Не сте спрели да следвате бившия си в социалните мрежи. Редовно преглеждате профила му и се интересувате от новостите около него.

2. Не срещате друг, когото да намирате за интересен.

Щастливи заедно: Признаците, които показват, че не сте в пълноценна връзка

3. Говорите за мъжете като цяло по негативен начин. Имате навика да ги поставяте под общ знаменател, като по този начин изглежда така, сякаш убеждавате самите себе си, че просто няма смисъл да опитвате с някой друг – защо, след като всички са еднакви...

4. Не желаете да се отказвате от свободата си /по-скоро продължавате да сте верни на бившия, това са само оправдания/.

5. Чувствителни сте и много лесно се обиждате от реакциите и думите на мъжете – колко лесно, за да не се налага да задълбочавате отношенията...

6. Разглеждате прекалено задълбочено всеки човек, сякаш се взирате за негативни черти, за които да се хванете, за да не се стигне до там, че да обвържете. Същото правите и когато разглеждате профилите на различни хора в социалните мрежи.

4-те признака на безперспективната връзка

7. Нямате секси неща в гардероба си и няма как да се облечете секси, ако все пак отивате на среща. Просто не ви пука как изглеждате, нито дали ще очаровате човека, с когото ще се видите.

8. Дори да се появи човек, който изглежда, че ви пасва, вие държите нещата в начална фаза, без сериозно обвързване.

9. Появяват се мъже, с които си пасвате и имате съвпадение, но все пак, по някаква причина те не успяват да задържат вниманието ви.

10. Постоянно тествате мъжете. Не им се доверявате. Мнителни сте и смятате, че не са честни с вас.

11. Не си представяте дори да правите секс с друг човек освен с бившия си.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес