Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 знаменитости, за които най-вероятно не знаете, че са свързани

02 май 2018, 12:14 часа

Учените са съгласни, че всички ние имаме общи предци. Това е доказано от хората на снимките, които ще видиш. Тези известни личности неочаквано се оказаха някак свързани. Можете ли да познаете кой известен политик всъщност е сестра на Мадона?

Ето списък с известни хора, които никога не бихте очаквали да са свързани. Според генетиците, вашите близки също са сред тях.

1. Мерил Стрийп и Брук Шийлдс

Актрисите Мерил Стрийп и Брук Шийлдс са съответно първи братовчедки и племенници. Бащата на Мерил Стрийп и майката на Брук Шийлдс споделят същите предци с немски произход.

2. Мадона и Селин Дион

Поп звездата Мадона и канадската певица Селин Дион са всъщност далечни сестри. Проучването на генеалогията и информацията, получена от архивите, показва, че общият предшественик на Мадона и Селин Дион е дърводелец, живял през 17 век.

3. Мадона и Хилъри Клинтън

Мадона не само има Селин Дион сред роднините си, но и кандидат за президент на изборите от 2016 г. в САЩ - Хилари Клинтън. Тези две силни и независими жени всъщност са десети братовчедки. Хилъри Клинтън потвърди това на шоуто на ЕлънДженерес. А Елън, между другото, е далечен роднина на Кейт Мидълтън.

4. Барак Обама и Бен Афлек

Един от известните роднини на бившия президент на САЩ е актьорът, сценаристът и режисьорът Бен Афлек. Общият им роднина (до двайсета степен) бил Джон Савидж.

5. Брад Пит и Барак Обама

Връзката на Обама с Брад Пит е по-близка от тази с Афлек. Актьорът и политикът са девети братовчеди. Общият им роднина е Едуин Хикман, който е тясно свързан с кралица Елизабет II и Мерилин Монро.

6. Стивън Спилбърг и Гуинет Полтроу

Известният режисьор Стивън Спилбърг е кръстникът на очарователната Гуинет Полтроу. Те често прекарват времето си заедно, както много роднини правят.

7. Антонио Бандерас и Дакота Джонсън

Антонио Бандерас е женен за МеланиГрифит, която има дъщеря на име Дакота от предишния си брак с Дон Джонсън. Кариерата на жената в киното започва с филма CrazyinAlabama, който е режисиран именно от нейния втори баща Антонио Бандерас.

8. Дейвид Бекъм и Елизабет Хърли

Красивата Лиз Хърли е кръстницата на децата на Дейвид и Виктория Бекъм. Кръстникът на сина на Лиз е Хю Грант.

9. Хоакин Феникс и Бен Афлек

Сестрата на Хоакин Финикс – Самъре омъжена за по-малкия брат на Бен - Кейси Афлек. Сега те имат общи племенници.

10. Джейсън Момоа и Зоуи Кравиц

За мнозина ДжейсънМомоа е Khal на най-големия DothrakiKhalasar - Drogo, съпругът на красивата DaenerysTargaryen. И само малцина знаят, че в реалния живот Джейсън е женен за актрисата Лиса Боне. Тя има дъщеря, Зоуи, от първия си брак с Лени Кравиц, а младото момиче е талантлива актриса и модел. Връзката между доведения баща и доведената дъщеря се основава на взаимно разбирателство.

 

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес