Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Травеститът, който не плати прическа за 1683 лв., е обявен за общодържавно издирване

16 ноември 2020, 17:27 часа • 37913 прочитания

Травеститът Севдалин Асенов, който ползвал фризьорски услуги за 1683 лв. и избягал, без да плати, е обявен за общодържавно издирване. Това стана ясно по време на съдебното заседание по делото срещу него, на което той не се яви, съобщава "Пловдив прес".

47-годишният Асенов е обявил, че живее в Каолиново, но не е открит на адреса при многократни опити. Негови съседи смятат, че той не живее на посочения адрес повече от 10 години. По делото е известен и друг негов адрес – в София. За следващото съдебно заседание той ще бъде потърсен и там. Наред с това Районният съд в Пловдив ще изиска от МВР справка за резултатите от общодържавното издриване.

Правещията се на жена Севдалин Асенов често си правел скъпи дамски прически. На 4 ноември 2019 г. влязъл в салон на „Дима стил“и си поръчал удължаване на косата и други разкрасителни процедури. Сметката била 1683 лв. Асенов излъгал, че отвън го чака приятелят му, който ще плати, след което излязъл от салона и не се върнал. Запознати с делото недоумяват какво толкова му е направено в салона за посочената сума. „Какви са били тези изкуствени кичури, с камъни „Сваровски“ ли са му удължавали косата?“, се питаха те в съдебните кулоари.

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес