Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Свидетели твърдят, че са видели как е избягал атентаторът на Алексей Петров

18 август 2023, 19:59 часа • 5862 прочитания

Петима са ключовите свидетели около убийството на Алексей Петров – простреляната жена, двамата украинци, които ѝ помогнали да се обади на телефон 112 и очевидци със син автомобил, става ясно от неофициална информация на bTV. 

Няколко часа след покушението в отцепения от полицията район при полицаите спира син лек автомобил. Шофира мъж, до него се вози жена му. Казват, че са станали свидетели на минутите след убийството.

Докато са били на разходка на Витоша, двама съпрузи от синия автомобил твърдят, че са видели извършителя на покушението срещу бишвата барета и пътя му на бягство, предава още медията. ОЩЕ: Премиерът: Алексей Петров не се е чувствал застрашен (ВИДЕО)

48 часа по-късно имат забрана от разследващите да говорят пред медии, но bTV са разговаряли с техни близки, от които са научили следното за извършителя и за пострадалата жена: 

Извършителят на покушението е бягал с велосипед с дебели гуми, бил е с камуфлажни дрехи, с боне и са се виждали само очите му.

Секунди след като се разминали с мъжа на колело, видели простреляната жена на пътя. Те обаче не спрели, тъй като майката на жената от автомобила казва, че продължили, защото ѝ призлявало от кръв. ОЩЕ: Героите на прехода си отиват един по един по начина, по който са си постлали: Любомир Стефанов в “Отговорите“ (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес