Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

СДВР призовава за съдействие по случая с убийството в Борисовата градина

29 юни 2015, 13:13 часа • 16142 прочитания

"Колегите работят денонощно: и събота, и неделя. Всеки един от тях има силна мотивация случаят да бъде разкрит. Колегите изживяват случая и в професионален аспект, и в личен.

Това каза пред журналисти директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов във връзка с убийството на Георги в Борисовата градина и добави: "Молбата ми е да се активират хората и да получаваме сигнали за това, което пуснахме като видео."

 Шефът на СДВР добави, че продължава да се обработва изключително голям обем информация.

"Ако се издадат подробности, ще е зле за разследването. Пускат се сигнали и съответно всеки един от тях изисква проверка - до окончателно отпадане на проверката на лицето и установяване на неговото алиби към момента на извършване на убийството. Нека хората бъдат още по-активни", допълни още Маринов.

 

Молбата ми е да се активират хората и да получаваме сигнали за това, което пуснахме като видео. Това каза пред журналисти директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов във връзка с убийството на Георги в Борисовата градина. „Колегите работят денонощно, и събота, и неделя. Всеки един от тях има силна мотивация случаят да бъде разкрит. Колегите изживяват случая и в професионален аспект, и в личен“, обясни Маринов.

Шефът на СДВР добави, че продължава да се обработва изключително голям обем информация. „Ако се издадат подробности, ще е зле за разследването. Пускат се сигнали и съответно всеки един от тях изисква проверка - до окончателно отпадане на проверката на лицето и установяване на неговото алиби към момента на извършване на убийството. Нека хората бъдат още по-активни“, допълни Младен Маринов.
Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес