Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Простреляният служител на НАП е в тежко критично състояние

18 декември 2017, 16:10 часа • 2458 прочитания

Простреляният тази сутрин служител на НАП е в тежко критично състояние, с реална опасност за живота. Има поражения в десния бял дроб и големите кръвоносни съдове в областта. Пациентът все още е в хеморагичен шок, въпреки прелетите 16 сака кръв и още толкова плазма, съобщиха от ВМА.

Припомняме, че 43-годишен служител на НАП беше прострелян тази сутрин в центъра на София. Инцидентът стана тази сутрин към 8.30 ч. на ул. „Дунав” в София. Простреляният е бил в личния си автомобил по време на стрелбата. Откаран е във ВМА-София.

Два са изстрелите проникнали през стъклото на автомобила на служителя на НАП, съответно има и две наранявания, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров. "Простреляният е бивш полицейски служител, след това е започнал работа в НАП и по това се работи. Работи се по всички версии", добави Цацаров.

От СДВР съобщиха, че простреляният е ръководен служител на НАП. Джипът е бил в движение, когато е стреляно по него. Служителят на НАП е бил сам в автомобила си и е пътувал за работа.

От СДВР нямат информация да е бил заплашван. Има няколко души свидетели на инцидента, които ще бъдат разпитани.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес