Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Продължава издирването на мъжа, обрал газстанция в София

17 ноември 2019, 14:00 часа • 1812 прочитания

Продължава издирването на мъжа, обрал газстанция на булевард "Тодор Каблешков" в София. Той открадна близо 1100 лв. и рани служителка с нож в крака.

53-годишна жена беше ранена при въоръжения грабеж към 21 ч. в събота. Обирджията бил маскиран, когато нахлул в помещението с касата и поискал оборота. Последвало нападение с нож, при което жената е ранена леко. Нападателят избягал пеша. Пострадалата сама подала сигнал на телефон 112. Медиците обработили раната й на място. Тя не е била хоспитализирана. След това дала показания в полицията.

"Това, което ми беше докладвано, е, че от служителката в газстанцията са отнети около 1080 лв. Тя е с порезна рана на бедрото, оказана й е помощ на място и не е хоспитализирана. Колегите продължават да издирват извършителя", каза министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

По информация на BTV камерите в района не са работели.

Служители на газстанцията разказаха пред NOVA, че това не е първото подобно нападение там. По данни от разследващите в последните месеци в района са извършени няколко грабежа, като на този етап не е ясно дали става въпрос за група или един човек, който повтаря схемата на нападенията.

 

 

Любов Павлова
Любов Павлова Отговорен редактор
Новините днес