Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обвинен ли е несправедливо човек заради дело срещу бивш общински съветник от ГЕРБ?

19 септември 2017, 09:18 часа • 1462 прочитания

Няма нищо, нищо не намериха – бяхме на делото и чухме. Това заяви сестрата на арестувания за разпространение на наркотици Димитър Тонкев пред Нова телевизия. Тонкев е син на Наско Тонкев, който беше убит по време на детски рожден ден в собствения си ресторант в пазарджишкото село Виноградец. По случая с обвинение се сдоби бившият председател на Общинския съвет и бивш член на ГЕРБ Лазар Влайков.

Тонкев е подведен под отговорност заради разпространение на амфетамини и марихуана и засега остава в ареста. Пред Нова телевизия сестрата на Димитър посочи, че той досега е имал чисто съдебно минало, но е с най-тежката мярка за неотклонение, докато срещу Лазар Влайков досега имало шест прекратени производства, но той не останал в ареста при новото обвинение. Брат ми цял живот е живял на един арест, на негово име е ресторантът ни и фирмата, къде ще се укрие, възмути се сестрата на Тонкев, която не пожела да потвърди в прав текст дали съдията, разпоредил задържането под стражата, е същият, който е пуснал Влайков под домашен арест.

Сестрата на Димитър Тонкев каза и, че след като бил пуснат, Влайков отпразнувал събитието, като имала видео, доказващо твърдението ѝ.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес