Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ямболската полиция задържа виновника за серия от обири

18 март 2014, 16:23 часа • 10115 прочитания

В периода от 23 февруари до 13 март полицията в Ямбол е получила редица сигнали за обир чрез разбиване на входните врати, които са извършени по идентичен начин.

В хода на работа по случаите служителите на реда попадат на следите на криминално проявения и осъждан за подобни престъпления И.А. на 19 г. от Ямбол. Изяснено е, че през нощта на 23 февруари от търговски обект на ул.”Мальовица” той е откраднал 25 спортни панталона на стойност около 800 лева.

Ден по-късно от жилище на ул. “Радецки” е задигнал 2000 лева и около 150 гр златни накити. В началото на месец март от гараж в к.с “Бенковски”, в съучастие с 18-годишния И.Ч. са отнели електрожен „Кракра”, 3 ел. разклонители и 40 лева.

Поредното си посегателство 19-годишният И.А. е извършил през нощта срещу 13 март, като използвайки техническо средство е проникнал в жилище на ул. “Рожен” и е отнел 100 лева. Голяма част от инкриминираните предмети са издирени и ще бъдат върнати на собствениците.

По случаите са образувани досъдебни производства. От Районен съд - Ямбол на И.А. е наложена постоянна мярка “Задържане под стража”. Продължава работата по документирането на цялостната му престъпна дейност, информира tundzha.info.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес