Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Динко пак блести: Ударих им два шамара и от там се почна сериалът

14 юли 2017, 09:12 часа • 6172 прочитания

Ако някой ти влезе в къщата и го видиш да ти взема телевизора, ти какво ще го направиш? С тези думи Господин Вълев, по-известен като Динко, коментира вчерашния си арест. Припомняме, че срещу него беше подаден сигнал от един от работниците му, но се оказа, че всъщност няма официална жалба.

Динко уточни, че притежава една от най-големите морги за автобуси. Той разказа версията си – отишъл на работа и видял как от един от камионите му се краде нафта. Афектирах се, ударих им по два шамара и от там се почна сериалът, разказа „ловецът на бежанци”. На въпрос на Нова телевизия как е разбрал, че го ограбват, Динко отвърна: „Е аз кьорав ли съм”. Жалба няма да подавам срещу този човек, той си получи наказанието, продължава да работи при мен – ако не му харесва, да се изнася.

Според Динко в България вече повечето мъже станали жени и затова звънели на телефон 112. Той обаче обяви, че уважава полицаите и те се държали много културно, като го задържали.

Моята приятелка малко я бих. Ти, ако видиш твоята жена, да праща SMS на някакъв дъртак, 56-годишен, какво ще направиш, върна се Динко към случая, в който преби бившата си приятелка Десислава. Тя е прекалено нисък клас жена да се занимавам с нея, добави той.

За финал Динко каза, че „бежанците” вече давали 100 000 долара за главата му. На въпрос, че досега уж цената беше 50 000 долара, „ловецът на бежанци” отвърна: „Вдигна се цената”.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес