Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цветомир Найденов: Божков явно продължава да плаща на бивши служители на ДАТО

25 юни 2020, 09:28 часа • 8297 прочитания

Бившият съдружник на Васил Божков, Цветомир Найденов, който пръв подаде сигнал срещу Божков, продължава да коментира постовете му. 

В поредната порция коментари във Facebook Найденов написа, че явно Божков продължава да плаща на бивши служители на ДАТО - Държавна агенция „Технически операции” - специализиран орган към Министерски съвет за осигуряване и прилагане на специални разузнавателни средства.

Ето какво написа Надейнов:

"Обвиняемият Крумов се крие като мишка в Дубай, но явно продължава да си плаща на бивши служители на ДАТО, щом като прокурори и служители на НАП са сложени на “ външно” ... целта е ясна- да бъдат сплашени, несигурни и в крайна сметка и те да живеят в страх. Нормално за Черепа. Ние си го знаем.

П.С.

ОПГ Череп е живо и си действа в България, а той мишкува в Дубай.

#бъдетеследени

#бъдетежертви"

Малко по-рано тази сутрин Васил Божков обяви в своя профил в социалната мрежа, че през последните месеци прокуратурата оказва непрекъснат натиск върху служителите на НАП. Резултатът е десетки нарушения на законите. Заплахи. Грабеж. По думите му наблюдаващият прокурор на голяма част от делата му "ежеседмично изисква от НАП погазване на закона и престъпни действия. Същият Ангел Кънев, за когото се твърди, че е разпитал ББ, МС и ВГ (2 пъти) може да отговори #КОЙ дирижира тези действия. А #КОЙ може да разпореди и на ВГ, и на ИГ, си отговорете сами", отбелязва Божков.

Божков: Прокуратурата оказва натиск върху служителите на НАП (СНИМКИ)

Предисторията прочетете в тези статии.

Любов Павлова
Любов Павлова Отговорен редактор
Новините днес