Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Челен сблъсък край Асеновград, има пострадали

26 август 2024, 19:10 часа • 1080 прочитания

Жесток челен сблъсък между два автомобила блокира движението между асеновградските села Червен и Мулдава. Инцидентът е станал след 17 ч., а на мястото са полиция, линейка и пожарна. "Има данни за тежко пострадали", потвърдиха за "24 часа" от МВР.

Още: Тежка катастрофа с жертва на пътя за ГКПП „Маказа“

За катастрофата съобщиха и шофьори в социалните мрежи. Предниците на двете коли са смачкани сериозно, едната се е качила върху мантинелата. Сигналът в полицията е получен в 17,18 ч. На мястото са изпратени линейка и пожарна. Движението е ограничено и се пренасочва през обходни маршрути.

"Има пострадали, но още се обработва катастрофата и нямаме данни за състоянието им", обясниха от Центъра за спешна помощ в Пловдив. От полицията уточниха, че се очаква и намесата на служители на пожарната, тъй като и двете коли са смачкани и се налага пътуващите в тях да бъдат извадени със специализирана техника. На този етап не разполагаме с конкретна информация за броя на пострадалите.

Още: Верижна катастрофа на магистрала "Хемус"

До приключването на работата на служителите на реда движението в района на катастрофата се спира. Трафикът от Кърджали към Асеновград се пренасочва през Хасково. В обратната посока водачите да избират други възможни маршрути, единият от които е главен път I-8.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес