Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Българка беше арестувана заради случай, напомнящ свинските опашки на Анита Мейзер

15 юни 2017, 07:21 часа • 1868 прочитания

21-годишната Красимира Мирославова Костова беше задържана вчера (14 юни), след като беше обявена за международно издирване с европейска заповед, съобщиха от МВР-Бургас.

Костова е от Несебър и според холандските власти е свързана с мистериозен случай, при който 65-годишен холандец е намерен мъртъв, завързан със свински опашки. Случаят напомня много случая с Анита Мейзер и съпруга ѝ Николай Димов, който почина, след като, според прокуратурата, Мейзер го е убила по невнимание, връзвайки го със свински опашки.

Красимира Костова е била в интимни отношения с холандеца, пише в. "Монитор". Установено е, че холандецът е бил привързан за стол със свински опашки и удушен, след като в устата и гърлото му са били натъпкани различни предмети. Красимира отрече пред съда да има нещо общо с убийството на 65-годишния мъж и сама пожела да бъде екстрадирана в Холандия, колкото може по-бързо, за да докаже невинността си. „Искам това недоразумение да се реши. Не съм убила никого. Дори се съмнявам изобщо да са намерили мое ДНК в стаята, освен ако не е паднал някой косъм от главата ми, докато съм била вътре“, заяви

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес