Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Близък авер на Брендо е простреляният в "Лозенец" миналата нощ

01 юни 2014, 17:15 часа • 18968 прочитания

Най-верният човек на Евелин Банев-Брендо е простреляният в столичния квартал "Лозенец" мъж миналата нощ. Неизвестни все още лица са изстреляли 4 куршума по Жоро Шопа. Това съобщи "Флагман", позовавайки се на свидетел на случилото се. Покушението станало пред столичния хотел "Хемус", в непосредствена близост до мол "Сити център", когато Георги Семерджиев-Шопа слизал от автомобила си. По чудо само един от 4-те куршума го улучил. Стреляно е в гръб. "Куршумът е преминал през плешката и е излязъл навън, брат ми е жив", каза Димитър Семерджиев-Шопа за медията.

Жоро Шопа е на 45 години и е по-малкият брат на Димитър Семерджиев-Шопа от Тополовград. "Малкия шоп" е известен като дясната ръка на Брендо, с когото са израснали от деца в Тополовград. Когато всички партньори и контрагенти на Банев го изоставиха миналата година в очакване на дългогодишната му присъда, Жоро Шопа единствен му остана верен и към момента продължава да брани в негов интерес хотелите и затворените му комплекси, към които бившите авери протягат ръце като хиени.

Със сигурност става въпрос за разчистване на сметки между бившите партньори на Брендо, считайки го за слаб, и останалите му малко верни съратници, пръв между които е Жоро Шопа, твърдят от "Флагман".

По-рано днес от полицията съобщиха официално за прострелян 45-годишен мъж около 1,20 часа миналата нощ в района на кваркал "Лозенец" в София. Раненият е бил отведен в болница без опасност за живота, получил е медицинска помощ и по-късно е освободен за домашно лечение, пише дословно в съобщението от полицията.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес