Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бащата на детето, пострадало при катастрофата с певицата Анелия: Никой не дойде да ни помогне

21 август 2024, 07:49 часа • 5058 прочитания

Състоянието на 7-годишното момченце, което пострада в катастрофа с колата на певицата Анелия на пътя София-Варна, остава критично. То е настанено в "Пирогов" с множество наранявания.

Инцидентът стана в неделя малко след 6:30 часа сутринта в района на ловешкото село Славщица.

ОЩЕ: Разследват катастрофа с певицата Анелия, в която тежко пострада дете

Разказът на бащата

"Пътувах към село Орешак и след Български извор видях бързо движеща се кола срещу мен в моята лента. Аз направих дясна маневра, за да избегна челен удар и ако аз не бях реагирал достатъчно бързо в този момент, нямам думи какво е могло да се случи", разказа той в ефира на Нова телевизия.

"Детето ми изхвърчал от автомобила, при което от отсрещния автомобил никой не слезе, да дойде и да каже "Хора, живи ли сте, здрави ли сте, добре ли сте?", добави той.

ОЩЕ: 11-годишно дете пострада тежко при катастрофа на пътя Разград-Шумен

Певицата Анелия призна, че не са оказил помощ, но причината е, че бащата на пострадалото дете е започнал да се държи агресивно – ритал колата им, опитал да счупи прозореца, дори ги заплашил с убийство.

Бащата не отрече това, но обясни, че е бил афектиран.

Относно твърденията на певицата, че е дал положителна проба за наркотици, мъжът уточни, че такива не употребява и резултатите от кръвната проба, която му е направена, ще го докажат. А пробата му за алкохол е била трицателна. 

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес