Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Teka България е "Компания на годината 2024" в категория Интериор и обзавеждане

11 юни 2024, 11:39 часа • 1238 прочитания

На 5 юни 2024 г. на стилна церемония се раздадоха 10-те юбилейни годишни награди "Компания на годината". 

Teka България бе отличена за "Компания на годината 2024" в категория Интериор и обзавеждане. Отличието получиха Алена Георгиева - генерален директор на Teka България, Виктория Митова - маркетинг мениджър, Мима Костова - мениджър Ключови клиенти и Диан Иванов - мениджър продажби. Тази награда е изключително специална, защото през 2024 г. Teka – компания лидер в цялостните решения за кухня, се присъединява към клуба на стогодишните компании. Освен това през 2024 г. Teka България чества и своята 20-годишнина от създаването си в България.

Успехът на Teka

През последните години усилията на компанията са насочени към създаването на все по-добри продукти с най-добрите качество, иновации и дизайн. Благодарение на тези си качества Teka печели множество международни награди.

В своята 100-годишна история Teka е продала повече от 300 милиона продукта по целия свят. Изключително силното присъствие на марката в Испания, Португалия и Европа доведе до това, че нейните модели се откриват в половината испански и португалски домове, както и в 200 милиона домакинства по целия свят.

В момента продукти с марка Teka се продават в над 150 страни на 5 континента, а компанията разполага с 10 фабрики в Европа, Азия и Америка, 35 дистрибуторски центъра и 6 центъра за върхови постижения и изследвания. Работната сила наброява повече от 3000 служители по целия свят.

Наградите "Компания на годината"

Наградите "Компания на годината" са организирани от списание и клуб "Business Lady". Всяка година отличията се връчват за изключителен принос на компания или мениджъри в различни категории. Целта на конкурса е да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, както и да се поощри предприемачеството и Start up общността в страната.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес