Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Подаръкът на подаръците с Makaroon.bg

18 септември 2024, 15:23 часа • 628 прочитания

Знаем, че понякога е трудно да изберем точното нещо, с което да зарадваме близките си. Тук на помощ идват специалистите по подаръците - Makaroon.bg, за да ни съдействат в избора на оригинални и запомнящи се подаръци. Онлайн платформата събира на едно място най-добрите предложения в сферите на релакса, кулинарията, романтиката и екстремните преживявания. С внимателно подбрани партньори и високи стандарти за качество, Makaroon.bg обещава селекция, която надминава и най-високите очаквания. Разнообразието от активности предоставя неизчерпаемо поле за щастливи спомени. А гъвкавостта на предложенията позволява подаръците да бъдат адаптирани, спрямо личните предпочитания. Какво по-хубаво от това?

Всъщност предимствата не спират дотук. В момента Makaroon.bg представя новото си бижу - Boxy кутиите, които отварят врати към още повече възможности. Всяка кутия се състои от красива корица с послание, ваучер за преживяване, както и предимствата на Boxy и инструкции за ползване, описани в компактна каталожна книжка. Всяка кутия включва определен брой услуги из различните региони на България. Селектирани са по интереси и за различни поводи. Така изборът на подарък става още по-лесен - просто избирате тази, която е най-подходяща за повода. Процесът на използване е много лесен, удобен и интуитивен за получателя. След като получателят отвори кутията, трябва да сканира QR кода от ваучера или да използват линка под него. Така той ще може да разгледа списъка с най-различни приключения, да си хареса преживяване и след това ще получи на пощата си сертификат за предстоящия специален момент. Богатият асортимент от развлечения е впечатляващ – от гурме вечери и спа процедури, до емоции на открито и романтични дестинации. Това е подходящ подарък както за един човек, така и за двойки, семейства или приятелски компании. Независимо дали става въпрос за празници или спонтанна изненада, Boxy е идеалният избор за всички, които искат да поднесат нещо наистина специално.

Кутията е създадена с мисъл за различни поводи и предпочитания. Сред най-популярните кутии са кутиите за рожден ден - “Честит рожден ден!”, “Happy Birthday”, както и “За нея” и “За него” с редица подходящи предложения. Друг чест избор са инфлуенсърските кутии. “Къщата на инфлуенсърите” например съдържа и златен билет за томбола, чрез който получателите ще имат шанса да спечелят VIP билет за финала на най-популярното YouTube предаване, който ще се проведе в най-голямата зала в България - Арена София. А сватбената кутия "Горчиво" е идеална за мечтаните авантюри на младоженците. С Boxy няма как да сгрешите, тъй като получателят сам решава на какво приключение да се впусне и всеки път може да е различно. Кутиите се предлагат онлайн, а скоро ще бъдат налични и в търговската мрежа.

https://makaroon.bg/

0899 940 820

Евелина Георгиева
Евелина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес